Beneficii Vanzatori

Listeaza cu Noi

Alegerea brokerului imobiliar corect pentru a va vinde casa este una dintre cele mai importante decizii pe care le veti lua. Casa dvs. este un bun personal, important si valoros, si poate fi un efort emotional si complicat de a-l vinde, in special pe piata imobiliara de astazi. Vor fi abordate numeroase intrebari, iar consilierea si consultarea pe care le primiti pot aduce o diferenta enorma in rezultate. Marketing si publicitate, remodelarea si/sau modernizarea, fotografierea, expunerea pe internet, videografia, sincronizarea si prezentarea, expunerea pre-piata, nuantele si subtilitatile fac diferenta dintre esec si o vanzare de succes.

Pentru clientii care aleg sa vanda propritati prin intermediul Hestia Hub, avem disponibile o serie de beneficii, care duc la incheierea unei tranzactii de succes. Mai jos sunt prezentate doar cateva dintre acestea… iar in cazul in care considerati ca putem incheia un acord de parteneriat, nu ezitati sa ne contactati!

Print Advertising

Proprietatea dvs. va fi publicata in revista „Rezidentiale Bucuresti” cu o reclama color, proiectata profesional de echipa noastra de marketing. Colaborarile exclusive cu Hestia Hub, beneficiaza de publicare pe coperta revistei.

Signage

La pachetul exclusiv, fiecare proprietate deschisa pentru vizitare, va fi semnalizata cu steaguri Hestia Hub, amplasate in mod vizibil in jurul cartierului, afisand adresa de proprietate pentru a directiona un volum mai mare de potentiali cumparatori.

Online Website

Vom crea o pagină de oferta pentru proprietatea dvs. pe site-ul nostru bucurestirealestate.ro, cu fotografii, informatii si videoclipuri.

Personal Contacts

Pentru clientii exclusivi, vom trimite prin e-mail ofeta dvs la peste 500 de contacte personale si de afaceri, cum ar fi: arhitecti, deigneri, avocati, medici, celebritati, sportivi, manageri de afaceri, dezvoltatori, etc.

Direct Email List

Un e-mail care va prezinta proprietatea, cu fotografii, descriere si informatii, va fi trimis la peste 10.000 de persoane de contact profesionale pentru clienti si profesionisti.

Open Houses

Cu permisiunea proprietarului, mai multe case vor fi deschise pentru public sambata. Accesul se face pe baza de programare individuala.

Online Advertising

Vom plasa proprietatea si vom publica oferta pe site-uri consacrate: imopedia.ro, anuntul.ro, olx.ro, imobiliare.ro, etc.

Featured Listing

Proprietatea dvs. va fi listata pe prima pagina a site-ului bucurestirealestate.ro, care este publicat atat in presa scrisa cat si mass media, primind mii de vizitatori pe luna.

Led Advertising

Pentru incheierea de reprezentare exclusiva, proprietatea dvs va fi plasata in mod vizibil pe ecranele led stradale din Bucuresti, disponibile pentru vizionarea a peste 100.000 de soferi si zeci de mii de pietoni in fiecare zi.

Office Meetings

Proprietatea va fi prezentata tuturor asociatilor grupului Hestia Hub in timpul intalnirilor noastre de birou.

Social Media Promotion

Va vom posta proprietatea pe platformele noastre social media, inclusiv pe Instagram si Facebook, si vom plati pentru a promova postarile, astfel incat acestea sa ajunga la zeci de mii de persoane interesate.

Compare